ארנביט מיאלי
כרובית מטוגנת
המצרכים
זר כרובית יפה
2 ביצים
1 כוס קמח רגיל
מלח
שמן
הוראות הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים.
- מרתיחים בסיר מים את פרחי הכרוביות על להבה גבוהה כ 2 דקות של רתיחה.
- מצננים ומייבשים על מגבת נייר. שכל פרחי הכרובית יהיו יבשים לגמרי.
- מכינים צלחת רדודה עם קמח ועוד צלחת עם ביצה מקושקשת.
- טובלים כל פרח כרובית בביצה ואחר כך בקמח.
- יוצקים את השמן למחבת ומחממים על להבה גבוהה עד שהשמן על סף רתיחה.
- מטגנים את פרחי הכרובית בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.
- מוציאים את פרחי הכרובית בעזרת כף מחוררת לצלחת הגשה עם נייר סופג.
גרסא אפויה
במקום טיגון, מניחים את פרחי הכרובית במגש חסין אש. ואופים חצי שעה בתנור
במאה ושישים מעלות