Home אולם הבישול החלבי אפונה עם בשר (ביזה ולחמה)

אפונה עם בשר (ביזה ולחמה)

אפונה עם בשר (ביזה ולחמה)

המצרכים:

1/4 ק”ג בשר חתוך לפרוסות או לקוביות
1 שקית אפונה סנפרוסט או 1 ק”ג אפונה ירוקה קלופה ושטופה
1/3 כוס שמן
מלח
פלפל שחור או אנגלי(בהרט)

אופן ההכנה:

.1 מטגנים את הבשר בסיר עם שמן משני הצדדים עד להזהבה.
.2 מוסיפים 2 כוסות מים, ומבשלים על אש קטנה עד שהמים נספגים.
.3 מוסיפים את האפונה לבשר שבסיר ומטגנים מעט. אחר מוסיפים 2 כוסות מים, מלח ותבלינים ומבשלים על אש קטנה עד שהמים נספגים.

מגישים עם אורז

Exit mobile version