More

    קישואים עם גבינה (קוסה בג’בן)

    קישואים עם גבינה (קוסה בג’בן)

    המצרכים:

    1 ק”ג קישואים בינוניים שטופים וקלופים

    250 גרם גבינה מלוחה (מהסוג פרמיזן)

    200 גרם גבינה צהובה (מהסוג עמק)

    2-3 כפות שמן

    4-5 ביצים

    ½ חפיסת חמאה

    מלח

    אופן ההכנה:

    1. חותכים את הקישואים לחתיכות קטנות ביותר. מטגנים מעט בסיר עם שמן, כשמדי פעם הופכים את הקישואים על ידי הקפצתם.
    2. מוסיפים מלח וכוס מים, ומבשלים על אש קטנה עד שהמים נספגים.
    3. גוררים את הגבינות, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
    4. מערבבים ¼ מהתערובת עם הקישואים, ומניחים בתבנית אפיה. חותכים חמאה לפרוסות דקות, ומפזרים מסביב, בין הקישואים לתבנית. שופכים על הקישואים את החלק הנותר מתערובת הגבינה, ואופים עד להזהבה.

     אופן ההגשה:

    חותכים לריבועים או למעויינים ומסדרים על צלחת הגשה.