Home אולם הבישול החלבי ארנביט מיאלי

ארנביט מיאלי

ארנביט מיאלי

כרובית מטוגנת

המצרכים

זר כרובית יפה

2 ביצים

1 כוס קמח רגיל

מלח

שמן

הוראות הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים.
  2. מרתיחים בסיר מים את פרחי הכרוביות על להבה גבוהה כ 2 דקות של רתיחה.
  3. מצננים ומייבשים על מגבת נייר. שכל פרחי הכרובית יהיו יבשים לגמרי.
  4. מכינים צלחת רדודה עם קמח ועוד צלחת עם ביצה מקושקשת.
  5. טובלים כל פרח כרובית בביצה ואחר כך בקמח.
  6. יוצקים את השמן למחבת ומחממים על להבה גבוהה עד שהשמן על סף רתיחה.
  7. מטגנים את פרחי הכרובית בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.
  8. מוציאים את פרחי הכרובית בעזרת כף מחוררת לצלחת הגשה עם נייר סופג.

גרסא אפויה

במקום טיגון, מניחים את פרחי הכרובית במגש חסין אש. ואופים חצי שעה בתנור

במאה ושישים מעלות

Exit mobile version