More

    רשתה קלסונס

    רֵשְתָה קָלְסוֹנֶס לארוחת חג השבועות

    בצק עם גבינה ופסטה (רשתה קלסונס)

    המצרכים:

    לבצק:
    3 כוסות קמח
    מלח
    ¾ כוס מים

    למלית:

    250 גרם גבינה מלוחה (פרמזן)
    250 גרם גבינה צהובה (עמק)
    2 ביצים
    100 גרם חמאה
    ו חבילה פסטה בוקטיני

    אופן ההכנה:

    1. הבצק: מערבבים את כל המצרכים ומרדדים לעלה דק.
    2. המלית: גוררים את הגבינות במגררת גסה, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
    3. צרים עיגולים בעזרת כוס. על כל עיגול מניחים מעט מהמלית ומניחים עליו עוד עיגול. את העיגולים הממולאים מניחים על משטח מקומח.
    4. מרתיחים בסיר מים עם מלח, ומוסיפים את העיגולים הממולאים. מבשלים אותם כמו פסטה. ואחר שוטפים ומסננים.
    5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ואחר שוטפים ומסננים.
    6. מניחים את העיגולים ואת הפסטה בסיר, מוסיפים חמאה ומבשלים עד שהחמאה תימס.

    הערות:

    1. ניתן לגרד על הפסטה גבינה מלוחה.
    2. ניתן להניח את העיגולים עם הפסטה והחמאה בתנור ולאפות עד שהחמאה תימס.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    נושאים קשורים

    מטעמי יהודי חלבּ לפורים

    מעדני המטבח החלבי היו נוכחים בשפע: קיִבֶּה פִיל סֵנִיֶה, מַחְשִי בַסָל, לַחְם בְעָגִ'ין, ... כמובן, כפי ש ”חִילוּוֵיָאת“ (מתוקים) היו חלק בלתי נפרד בכל חג

    המטבח בפסח

    בחלב-ארם צובא ערכנו שני לילות סדר. מייד אחרי חג פורים, הנשים מתחילות לנקות את הבית...

    אֶרַאס בְּעַגְ’ווֶה

    אֶרַאס בְּעַגְ'ווֶה - עוגיות עם תמרים ואגוזים

    ארנביט מיאלי

    ארנביט מיאלי - כרובית מטוגנת
    Select your currency
    USD דולר ארה"ב